Що подарувати на день святого Миколая? Цікаві ідеї для дітей та дорослих

Що подарувати на день святого Миколая? Цікаві ідеї для дітей та дорослих

День святого Миколая – це не лише свято, коли діти отримують солодощі та іграшки у своїх чобітках, а й день, коли ми можемо засвідчити увагу, кохання та подяку близьким людям.

День святого Миколая дає можливість поділитися своїм теплом та турботою з найдорожчими. Але як вибрати подарунки на Новий рік, Різдво або Миколая, які будуть не лише символічними, а й по-справжньому зігріють близьку людину душевним теплом?

Інтернет-магазин для дому Турбота допоможе вам зробити вибір, а спеціалісти зігріють теплом та турботою.

 

Чому свічки будуть найкращим подарунком на День святого Миколая?

Свічка для дому – це неодмінна частина будь-якого свята, особливо зимового. Вона відображає красу й обряд Божого творіння, символізує віру, надію та любов, асоціюються з молитвою, вдячністю та пам'яттю про близьких. Запалена зимова свічка створить особливо затишну атмосферу в будинку та наповнить повітря приємним ароматом.

День святого Миколая – це ідеальний час, щоб зробити добро та поділитися своєю любов'ю з близькими. А бажання, загадане цього дня, обов'язково здійсниться.

Подарунок на Новий рік 2023, Різдво та на Миколая у вигляді свічки порадує кожного: близького родича, подругу чи друга, колег та партнерів по роботі, начальника, дітей. Зимові аромати свічок

Живий вогонь взимку – це спосіб поринути в особливу атмосферу казки та чаклунства. Серед найпопулярніших свічок, які прикрасять святкове оздоблення будинку та перенесуть у магічний світ стародавніх казок та легенд:

1. Свічка "Різдвяні Карпати"нагадає про запашні карпатські ліси неповторним ароматом хвої.

2. Свічка на подарунок "Пастушки-з-ягнятком" наповнить кімнату ароматами засніженого лісу та зимових свят завдяки поєднанню особливих компонентів з нотками сосни та цитрусу.

3. Свічка "Різдвяний Львів" з насиченими ароматами глінтвейну, апельсину та прянощів нагадає про часи, які проводились разом з близькими під час зимових свят

4. Свічки "Імбирне печиво" та "Пампушки з маком" сповнять дім солодкими та пряними ароматами домашньої випічки та вершкового масла.

5. Свічка  "Подарунок від Святого Миколая" нагадає про зимові свята, веселощі дітей завдяки ароматам апельсина, гвоздики та кориці.

 

Рекомендації щодо вибору подарунка

Важливо підібрати та купити арома свічку для людини, яка буде відповідати її характеру та настрою й тому стане особливо приємним подарунком. Наприклад:

● арома свічка з ароматом ванілі підійде для ніжних та романтичних людей;

● свічки із запахом кориці порадують пристрасних та енергійних;

● дітям особливо приємно запалити свічку з ароматом улюбленої випічки, що огорне їх материнським чи бабусиним теплом.

Якщо ви вагаєтесь з вибором аромату, не переживайте. Наші спеціалісти підберуть потрібні вам подарунки. Просто зателефонуйте та розкажіть, кому б ви хотіли подарувати свічку, а вже святий Миколай виконає ваше бажання.

Свічки з написами – оригінальні подарунки до Дня святого Миколая

Ви можете вибрати свічки різних розмірів: від мініатюр по 130 мл до великих варіантів 350 мл, що горітимуть понад 30 годин, наповнюючи близьку людину улюбленим ароматом. Які ж свічки стануть ідеальним подарунком зі святом Миколая?

1. Свічка "Загадуй бажання". В її основі – фруктовий аромат, у якому гармонійно поєднуються нотки апельсинів, лимонів, яблук, журавлини та терпкого червоного вина. Якщо запалити свічку в особливий день та загадати бажання – воно обов'язково здійсниться.

2. Ароматична свічка "I'll be there for you" (Я буду поряд з тобою). Прекрасний спосіб розповісти про свої почуття близькій людині. Вона надасть особливу романтичну атмосферу та стане одним із символів кохання, асоціюючись із вірністю та щастям.

3. Свічка "Друзі". Такі подарунки на Миколая для дорослих не залишать байдужими ваших друзів, де б вони не знаходилися, підтримає у важку хвилину, нагадають про те, що їм завжди є на кого покластися.

 

Подарунок на Миколая: готове рішення

В інтернет-магазині Турбота ви знайдете чимало ідей, щоб порадувати ваших дорогих людей. Турботою наших майстрів було створено аромат "Подарунок святого Миколая", що перенесе дитину або дорослу людину у світ зимової магії та дива Миколая.

Це подарунковий бокс до свята Миколая стане найкращим варіантом подарунка рідним чи друзям на свято. Усередині знаходиться:

1. Ароматична свічка "Подарунок святого Миколая" вагою 250 мл зі святковим ароматом, що перенесе у дитинство та створить казкову атмосферу.

2. Асорті різдвяного печива. Ваша близька людина зможе насолодитися найулюбленішими святковими зимовими ароматами: лимонним, імбирним, шоколадним та зі спеціями.

3. Святкова листівка. За вашим бажанням наші майстри напишуть побажання, яке буде приємно зігрівати серце того, для кого призначений подарунок.

4. Спеціально до свята ми підготували святкове пакування з наповнювачем, щоб ваші новорічні подарунки створювали додатковий настрій цього чудового дня.

Ціна свічки, листівки, різдвяного печива та стильного святкового боксу "Подарунок святого Миколая" – всього 515 грн. Це чудове рішення як для особистого, так і для корпоративного поздоровлення.

 

Назад до блогу