Що подарувати друзям? Гарні та доступні подарунки у вигляді аромасвічок на всі свята

Що подарувати друзям? Гарні та доступні подарунки у вигляді аромасвічок на всі свята

Подарунки – це один з найприємніших способів виразити свою любов, повагу та вдячність друзям. Але часто виникає питання: що подарувати, щоб було не банально, недорого та не займало багато місця? В цьому випадку ідеальним варіантом стане арома свічка – гарний та доступний подарунок, який підійде на будь-які свята.

Чому аромасвічки – найкращий подарунок?

Свічка для дому з приємним ароматом – безпрограшний варіант чудового подарунка для друзів з багатьох причин:

1. Запалена свічка завжди асоціюється з сімейним теплом та турботою, викликаючи приємні спогади та створюючи затишну атмосферу.

2. Аромасвічки створюють затишну та романтичну атмосферу в будь-якому інтер’єрі, випромінюючи м’яке та приємне світло, що розслабляє та знімає стрес.

3. Свічки наповнюють повітря приємними ароматами, які покращують настрій, підвищують тонус та стимулюють мозкову діяльність. Деякі аромати мають лікувальний ефект: заспокоюють, знімають головний біль або полегшують дихання.

4. Соєві свічки виготовляються з натуральних та екологічно чистих матеріалів: соєвого та бджолиного воску, кокосової та ефірних олій. Вони не виділяють шкідливих речовин при горінні та не залишають чорного осаду на стелях та стінах.

5. Купити декор для дому у вигляді аромасвічки можна будь-якого розміру та об'єму, що дозволить зробити подарунок доступним кожному.

6. Аромасвічки з магазину Турбота упаковані в елегантні скляні банки, які гармонійно впишуться в будь-який інтер'єр та не займають багато місця.

 

Свічка на подарунок: як вибрати?

Перед тим, як вибрати свічку для подарунка близькій людині, потрібно врахувати основні фактори:

1. Яке свято або подія відзначається. На день народження можна подарувати аромасвічку, яка буде мати символічне значення для іменинника. Наприклад свічка “Київські каштани” стане улюбленою для киянина, а “Сніданок у Львові” нагадає про приємні часи у старовинному місті Лева.

2. Пригадайте, яку пору року полюбляє ваш друг або подруга. В магазині Турбота ви знайдете багато варіантів: справжня «осінь у свічці» «Опале Листя», ароматом справжньої весняної зелені огорне запалена свічка “Свіжоскошена трава”, а про літній відпочинок нагадають наповнені фруктовими смаками свічки «Кохання на узбережжі», «Листя томатів» або «Ожина-Малина».

3. Особливий момент – подарунки на Миколая, Різдво та Новий Рік. Зимові свята передбачають затишні вечори з близькими, казкову атмосферу, наповнену турботою та увагою, неквапливі бесіди біля вогню. Відповідну атмосферу допоможуть створити аромасвічки “Різдвяні Карпати”, “Лимонне тістечко”, “Львівська Чоколяда”, “Сміливі сяяти”, “Різдвяний Львів”, “Пастушки з ягнятом”, “Імбирне печиво”, “Пампушки з маком”, “Подарунок святого Миколая”. Вони огорнуть ароматом лимона, шоколаду, справжньої терпкої кави, кориці або додадуть нотки смачної вечері із запашним м'ясом. Частина прибутку піде на потреби військових, що долучить вас до благодійної високої справи у цей важкий для країни час.

 

4. Бюджет. Якщо він обмежений, можна подарувати аромасвічку невеликого розміру з улюбленим ароматом близької людини. Якщо бюджет дозволяє, дозвольте собі зробити царський подарунок у вигляді набору свічок різних видів та ароматів або обрати ексклюзивний подарунковий набір, який буде виготовлений спеціально для вас.

Ідеальним доповненням вашого подарунка у вигляді аромасвічки стане склянка натурального меду з магазину Турбота, що дозволить близькій людині повною мірою відчути вашу турботу та увагу та покращити своє здоров'я.

Подарункові набори – ідеальний варіант подарунка на зимові свята

Майстерність фахівців магазину Турбота створила особливі різдвяні аромати, які усіх дорослих переносять у різдвяний настрій сімейних свят. Щоб ви та найрідніші вам люди повною мірою змогли відчути справжній смак зимових свят з різдвяним ароматом, ми пропонуємо унікальні подарункові бокси, які є готовим рішенням для подарунка. До кожного боксу ми додаємо печиво з найулюбленішими зимовими ароматами: лимонним, імбирним, шоколадним та зі спеціями або скляночку запашного меду. Свічка та печиво з медом будуть дбайливо упаковані в подарунковий бокс зі спеціальним наповнювачем. За вашим бажанням ми створимо креативну листівку від святого Миколая, яка надовго запам'ятається близькій вам людині. Різновиди боксів:

1. «Гарний колядник». Ви можете обрати 2 аромати у вигляді мініатюр + асорті печиво + листівка. Вартість набору – 560 грн.

2. «Таємний Миколай». До складу входить: ароматична свічка 250 мл та свічка-мініатюра, асорті з різдвяного печива та індивідуальна листівка від Миколая. Набір коштує 850 грн.

3. «Щедрий вечір». Ваші друзі отримують 2 свічки по 250 мл, асорті з різдвяного печива або міні штолен (на вибір), крем свічку, 1 вид меду та подарункову листівку. Вартість цього набору – 1100 грн.

4. Справжні поціновувачі ароматичних свічок зрадіють набору мініатюр з 5 різними святковими ароматами. Набір коштує 1200 грн.

 

Зверніться до інтернет-магазину Турбота – і наші майстри створять для вас та дорогих вам людей ексклюзивні набори. Так ви можете подарувати не тільки красивий та приємний предмет декору, а й частинку своєї душі та турботи.

Назад до блогу