gift box

Як вибрати оригінальний подарунок колезі?

 

Вибрати подарунок на День народження чи до свята буває дуже складно. Простіше знайти щось оригінальне для близької людини, смаки та переваги якої добре відомі.

Але що можна подарувати колезі по роботі?

З огляду на те, що вдалий вибір може допомогти налагодити стосунки в колективі, а невдалий — остаточно їх зіпсувати та створити нестерпну атмосферу на роботі.

Декілька цікавих ідей просто знайти на сторінках нашого сайту Turbota

Оригінальна ідея подарунка для колеги

Важливо, щоб подарунок підкреслював ваше ставлення до людини, підкреслював, що ви готові дружити та дарувати приємні емоції.

При цьому не варто показувати з його допомогою надто особисте ставлення до того, кому він призначений: це може спричинити непотрібні чутки та зашкодити репутації.

Оптимально зробити нейтральний вибір, який покаже вашу турботу, при цьому дозволить зберегти виключно ділові стосунки. Цим критеріям відповідає свічка на подарунок.

 

Чому варто зробити саме такий вибір?

1. Свічка для дому – завжди корисний, незамінний предмет. Вона обов'язково стане в пригоді у випадку, якщо відключать світло: якісна свічка горить від 20 до 45 годин, залежно від її розміру.

Але ще більше вона буде корисною, якщо виникне потреба створити особливу, неповторну атмосферу романтики чи затишку та домашнього тепла.

 

2. Вдало обрана свічка – це чудовий декор для дому. Вона прикрасить камінну чи книжкову полицю, робочий стіл.

 

3. Приємні аромати, які розповсюджуються по будинку в процесі горіння, дозволять відірватися від повсякденних турбот, розслабитися та відпочити ввечері після роботи або у вихідні.

Правильно підібрана арома свічка висловить ваше тепле ставлення до колеги, покаже турботу та увагу, приверне до доброзичливого спілкування.

 

Відмінна ідея для подарунка колезі

Купити арома свічку, нехай навіть наповнену приємним ароматом, недостатньо.

Краще, якщо це буде набір із кількох штук. Наприклад, "Набір осінніх мініатюр". Таке рішення матиме кілька безперечних переваг:

● набір упакований у гарний подарунковий бокс, тому не потрібно хвилюватися про додаткове пакування;

● у коробці ви знайдете п'ять теплих, осінніх ароматів: "Опале листя", "Гарбузовий пиріг", "Львівська чоколяда", "Київські каштани", які можна використовувати за настроєм;

● у боксі є вітальна листівка;

● персоналізована наклейка робить подарунок індивідуальним, спеціально підготовленим для того, кому він призначений.

Це відмінне рішення для зайнятих людей, оскільки щойно буде отримано посилку, її можна відразу подарувати та не витрачати час на потрібне пакування або пошук листівки.

 

 

Альтернативні рішення

Чи сумніваєтеся, що такий набір сподобається?

Це цілком можливо, особливо, якщо ваш колега — новачок у колективі, чи ви сумніваєтеся, які запахи йому краще підійдуть.

Відмінною альтернативою у цьому випадку стануть подарункові сертифікати на 1000 чи 2000 гривень. З їхньою допомогою колега зможе самостійно вибрати аромати свічок або інші товари, представлені на сайті, на свій смак.

Наприклад:

● зібрати власну колекцію ароматів;

● замовити якісний та корисний домашній мед без штучних добавок та консервантів.

Також можна скласти власну комбінацію із запропонованих товарів. Дуже просто скласти композицію зі свічок та різних видів меду, доповнити її мініатюрним в'язаним гарбузиком.

 

 

Що ще треба врахувати?

При виборі обов'язково враховуйте низку важливих деталей.

1. Кому призначається подарунок?

Подарунок чоловіку у вигляді свічки повинен мати свіжий аромат. Допускаються нотки бренді чи свіжий запах дощу у Карпатах.

Подарунок колезі жінці або дівчині повинен мати більш насичену та теплу гамму ароматів. Ідеально підходять свічки із запахом солодкої груші, нотками ванілі та квітів.

2. Обов'язково зважайте на сезон. Свіжі запахи краще використовувати навесні та влітку. Зимові аромати свічок мають солодкі, теплі аромати.

3. Якщо хочете створити власну комбінацію ароматів свічок, варто подбати про їхнє святкове пакування заздалегідь.

Усього одна свічка теж може бути подарунком.

Але тільки в тому випадку, якщо добре подумати, чим її доповнити. Ароматична свічка, доповнена оригінальним пакуванням у комплекті з чарівними дрібничками та букетом квітів, розтопить серце навіть найстриманішої людини, незалежно від статі, віку та характеру.

Корисна порада

Не завжди є достатньо часу, сил та бажання занадто довго шукати потрібний подарунок колезі. Тому варто додати магазин декору Turbota до закладок.

Тоді проблема, де купити свічки та знайти декор для дому на будь-яке свято та випадок, зникне.

На сторінках сайту ви знайдете контакти фахівців, які знають, як вибрати подарунки на будь-який випадок життя.

Напишіть нам, щоб замовити свічки, які точно припадуть до смаку вашому колезі. +380508067789

Назад до блогу