gift from Ukraine

Що подарувати з України? Нетипові подарунки натхненні Україною

Що подарувати рідним, які зараз за кордоном далеко від вас? Знайдемо найкращі варіанти подарунків! Подаруйте тепло та турботу своїм близьким разом з Ренесенс!

 

Найкраще, що може відчувати людина, — це сімейне тепло та затишок, турботу своїх близьких. Але не завжди вони знаходяться поруч з нами. Інколи розлука буває настільки тривалою, що навіть на сімейні свята не вдається зібратись разом. Але завжди є можливість дарувати тепло навіть на відстані. Як це зробити? Дізнаємось від справжніх фахівців.

Відчувайте рідних близько навіть на відстані

Якщо у близької людини день народження або вам просто хочеться нагадати про себе – найпростіше висловити свої почуття за допомогою подарунку. Але, щоб найкраще висловити свої почуття, важливо правильно обрати що саме варто дарувати. Кілька порад допоможуть зробити правильний вибір.

 

1. Важливо, щоб ваш подарунок можна було без проблем транспортувати. Таким чином український сувенір не зіпсується та не зламається під час пересилки за кордон.

2. Звертайте увагу на ті речі, які довго зберігаються. Це має бути не просто сувенір, а річ, якою можна користуватись у повсякденному житті.

3. Подарунок має нагадувати близькій людині про затишок домівки, турботу близьких, викликати найкращі почуття.

4. Бажано, щоб ваш подарунок асоціювався з Україною – в сумну хвилину, можливо, саме він стане тією “свічкою”, що розтопить серце рідної людини.

 

Найпопулярніші ідеї для подарунків рідним, що знаходяться далеко від дому

Одним з таких подарунків може стати свічка. Але не звичайна, що продається у найближчому супермаркеті. А особлива, сповнена ароматами, які обов’язково нагадають про вас та рідну домівку. Саме такі можна придбати в магазині Turbotamanufactory. Серед багатого асортименту увагу, без сумніву, привернуть наступні товари.

1. Свічка з ароматом “Дощ в Карпатах”.

Це соєві свічки, наповнені ароматом пригод у горах. Якщо її запалити, то обов'язково згадаються екскурсії, прогулянки та пікніки на Говерлі, уява намалює чудові краєвиди, які відкриваються з її вершини. Варто лише поглянути, як свічка горить, щоб пригадати, які чудові моменти ви пережили разом в унікальних містах.

2. Якщо більше подобається відпочинок на пляжі, то варто замовити свічки з ароматом “Кримська Сіль”. Вона нагадає про море, що вкрите хвилями, ранковий схід сонця за безкраїм морем, відпочинок з дітьми та друзями під час літньої відпустки. А найголовніше – саме такий пам'ятний сувенір підтримає віру в наближення перемоги та скорого повернення додому. Це справжній аромат спогадів та натхнення!

3. Атмосферу тепла та домашнього затишку створить свічка для дому з ароматом “Завиванець”. Запахи традиційної закарпатської випічки, що готується у кожній родині восени, створить чудовий настрій та змусить поринути у спогади про сімейне коло, відчути мамину та бабусину турботу. Це чудові осінні аромати, які зігрівають навіть взимку під час сильних морозів. Вони нагадають про те, що людину завжди чекають вдома: за будь-якої погоди та пори року.

4. Тим, хто любить столицю, але змушений був з неї поїхати, прийдеться до смаку ароматична свічка “Київські Каштани”. Її чудовий аромат нагадає про прогулянки від Золотих воріт до Андріївського узвозу, квітучі каштани навесні та особливі моменти, які пов’язані саме з Києвом. А вони є у кожного, хто хоча б раз побував у серці нашої країни навіть на одноденній екскурсії.

5. Подарунки з України особливо цінні, коли на свята ваша близька людина відчуває себе самотньо. Але якщо купити арома свічку “Цукерня Старого Лева”, ваша турбота дозволить їй відчути себе наче вдома. Аромат цієї свічки перенесе до міста Лева у часи розквіту цукерні Закревського. Її дивовижні вітрини з марципанами, сповнені солодкими й такими смачними запахами, дозволять поринути у найкращі спогади та насолодитись вашою турботою.

 

Чому саме свічки найкращий подарунок?

По-перше, вони повністю відповідають тим вимогам, про які ми вже згадували. Але найголовніше – вони сповнені теплом та емоціями, які інколи так важко передати словами. Можна завітати в інтернет магазин для дому та вибрати тільки одну свічку, яка стане особливою для вас та ваших близьких. А можна найти чудові подарункові бокси, в яких ретельно дібрані аромати на всі випадки життя. До них буде додано листівку та персональну наліпку, які зроблять ваш подарунок особливим.

Крім того, тут можна не лише купити декор для дому, а також знайти чудовий подарунок на день народження дівчині, жінці, чоловіку або колезі по роботі. Свічка на подарунок завжди буде прийнята як знак турботи та особливої уваги. Ціна свічки українського виробництва доступна кожному. Та її важко порівняти з тими емоціями, які вона викликає, коли горить та розповсюджує дивовижні аромати.

Назад до блогу