Про що наші в’язані гарбузики?

Про що наші в’язані гарбузики?

Бабуся Галина - це майстриня “Турботи” та авторка тих самих в’язаних гарбузиків.

 Ви точно бачили її вироби серед наших товарів, але чи знаєте ви справжню історію створення…?

В’язані гарбузики від бабусі - це символ тяглості поколінь. Кожний виріб має окрему історію та глибокі сенси, які переплетені між вузликами пряжі.

 

ТРІШКИ ІСТОРІЇ

 

Сама Галина Михайлівна займається в'язання понад 30 років! Вона розказувала, що свій шлях почала з одягу. Вона робила нестандартні та оригінальні речі для своїх дітей, онуків та друзів.

 

Галина - справжня креативна мисткиня своєї справи! Вона дуже любить робити щось цікаве та неповторне.

Взимку 10 років тому, Назарій, співзасновник “Турботи” та її онук, попросив бабусю повторити один светр з журналу. Вона відповіла: "Я можу зробити краще або гірше, але так, як тут, я не зроблю". Саме тому, кожен її вироби - автентичні та наповнені сенсом.

 

А чому ж саме гарбузики, спитаєте Ви?

Галина Михайлівна з самого початку її творчого шляху любила уподібнювати в’язані вироби до витворів природи. Так і з’явилась ідея повторити те, що завжди росте у неї на городі - гарбузик.

 

“Маленький, пухкенький, яскраво помаранчевий, із тендітним, зеленим листочком зверху - ідеальне поєднання форми та кольору” - подумала Галина, і створила перший в’язаний гарбузик.

 

Тепер вони є у всіх її онуків: Назарія, Дзвенислави, Дарини та Даринки.

Вони служать маленьким нагадуванням про важливість сімейних цінностей, адже час плинний, а родинні зв’язки та спогади вічні!

Назад до блогу